ThyssenKrupp Platformliften

Thyssenkrupp Encasa, Life in Motion

Ga naar de inhoud

Bel gratis 0800 12 697 Wilt u dat wij bellen?

Onderhoud en service

Service 24 uur op 24,
7 dagen op 7.
Altijd tot uw dienst.
09 216 65 71

Service en onderhoud voor uw platformlift

Bij het eerste bezoek bekijkt onze adviseur de specifieke situatie: soort hindernis, hoogte, mogelijke andere obstakels in de buurt, beschikbare ruimte …
Daarna peilen we naar de verwachtingen en wensen. Alleen zo kunnen we de beste oplossing voorstellen, geheel vrijblijvend. Al hopen we natuurlijk dat u voor uw faciliteiten voor een duurzame toegankelijkheidsoplossing van ThyssenKrupp Encasa kiest. Doet u dat, dan staat ThyssenKrupp Encasa in voor én de realisatie én installatie.

Eenmaal de lift gerealiseerd en geïnstalleerd is, heeft die, net als elk ander elektrisch toestel, baat bij een jaarlijks onderhoud. Ook al vraagt een platformlift weinig zorg, te verwaarlozen is dat onderhoud niet. Dankzij een uitgebreid technisch team dat overal lokaal stevig verankerd zit, zijn met ThyssenKrupp Encasa als partner onderhoud en nazorg nooit veraf en altijd snel gebeurd.
Kortom, met de veilige en betrouwbare platformliften van ThyssenKrupp Encasa bent u zeker van toegankelijkheid voor iedereen, overal en altijd.

Meer over onze kwaliteit