ThyssenKrupp Platformliften

Thyssenkrupp Encasa, Life in Motion

Ga naar de inhoud

Bel gratis 0800 12 697 Wilt u dat wij bellen?

Service & Kwaliteit

Ons engagement

We hebben het geluk te leven in een wereld met heel veel mogelijkheden. Nog nooit was er zoveel om uit te kiezen. Wonen, studeren, werken, ontspannen, winkelen ... het kan allemaal op allerlei manieren.
Om echt te kunnen kiezen en idealiter is dat grote aanbod voor iedereen toegankelijk. Een heel belangrijk aspect daarvan is de fysieke toegankelijkheid: het zou voor iedereen moeten mogelijk zijn om fysiek overal te geraken. Pas dan zullen de vele aantrekkelijke initiatieven van overheid, ondernemers en particulieren ten volle hun doel bereiken.

ThyssenKrupp Encasa heeft het tot zijn missie gemaakt om bij te dragen aan comfortabele en veilige toegankelijkheid tot overheidsgebouwen, winkels, cultuurhuizen, bedrijven, woningen, enz. voor iedereen, ook voor mensen met een mobiele beperking.

Natuurlijk is iedere situatie anders, heeft elke doelgroep andere wensen en is geen hindernis dezelfde. Daarom kiest ThyssenKrupp Encasa op alle vlakken voor een aanpak op maat, zowel wat betreft het advies, de installatie als de nazorg. ThyssenKrupp Encasa’s dienstverlening is over het ganse land georganiseerd. Sleutelwoorden zijn: nabijheid, vakmanschap en een uitermate gepersonaliseerde service.
Kortom, een unieke KWALITEIT en de beste SERVICE in toegankelijkheidsoplossingen, daartoe engageert ThyssenKrupp Encasa zich.

Kwaliteit en Comfort

Het spreekt voor zich dat wij bij ThyssenKrupp Encasa kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Van servicecenter tot salesteam en technische medewerkers ... allemaal stellen ze uw noden centraal. Veel meer nog dan het leveren van de beste producten, begint kwaliteit bij ThyssenKrupp bij het aanreiken van een unieke oplossing op maat van de behoeften.

Een platformlift zorgt niet alleen voor toegankelijkheid maar ook voor absoluut comfort en gemoedsrust, zowel bij de bezoeker als bij de wie de bezoeker ontvangt. Trappen en hoogteverschillen zijn niet langer onoverbrugbare en soms zelfs gevaarlijke hindernissen.

Dankzij de oplossing van ThyssenKrupp Encasa voelt iedereen zich bij u welkom.
Kortom, met de kwaliteitsvolle en comfortabele platformliften van ThyssenKrupp Encasa bent u zeker van toegankelijkheid voor iedereen, overal en altijd.

Meer over onze kwaliteit